Bij August staan we voor biologische en seizoensgebonden streekproducten en toegankelijke kwaliteit, zowel op het bord als in het glas.

Van woensdag tot en met zaterdag, 's middags tussen 12u en 14u, en 's avonds tussen 18u30 en 21u bieden we de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Dit is onze kaart van het seizoen:

klein, voorgerecht

  • Geitenyoghurt
    bierdraf 3 Fonteinen - citroenwater - rozemarijn
    € 12
  • De verloren Poon
    ceviche van rode poon - duindoornbes - oranje groenten
    € 15
  • Surf & Turf
    rundstartaar - noordzeekrab - dragon
    € 16
  • Snoekbaars in't groen
    huisgerookte snoek - koolraap - curry
    € 17

medium, stevig voorgerecht

of klein hoofdgerecht
  • Chicon gratin 2019
    Maredsous Triple - Tomme du Bailli
    € 16
  • Kokkels
    sambal August - venkel - kruidenbrood
    € 17
  • Schiet toch Hop!
    80g hopscheuten - bio eitje - biermousseline
    € 36
  • Pulled Pork
    3 kroketjes - pickelgroenten - kimchi
    € 16

groot, hoofdgerecht

  • Buikspek Cross'n Blackwell
    bloemkool - komkommer - kurkuma
    € 18
  • Dunne Lende Berchemveld
    dikke friet - champignon - bordelaise
    € 25
  • Love Fish
    skrei - groene curry - oester - selder
    € 20
  • Groenten Hommage
    laatste wintergroenten - eerste lentegroenten
    € 17

Zoete zonde, dessert

  • De beste Dame Blanche
    (volgens anonieme resencies)
    € 10
  • Kaasbordje Ferme du Bailli
    red hot chili brioche - 3 chutneys
    € 15
  • De vrucht van onze passie
    pure chocolade - passievrucht
    € 12
  • Warme appeltaart
    vanille-ijs - niet meer, niet minder
    € 11