Bij August staan we voor seizoensgebonden producten en toegankelijke kwaliteit, zowel op het bord als in het glas.

Van woensdag tot en met zaterdag, 's middags tussen 12u en 14u, en 's avonds tussen 18u30 en 21u bieden we de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Dit is onze kaart van het seizoen:

klein, voorgerecht

  • Ceviche van zwaardvis
    gebrande asperge - pequillo - jalapeno
    € 18
  • Rundstartaar
    rucola - parmezaan - dragon
    € 17
  • Gravad Lax
    bio-zalm - tomatenvariëteiten - feta
    € 19
  • Burrata
    gepofte paprika - aubergine - pane carascau
    € 16

medium, stevig voorgerecht

of klein hoofdgerecht
  • Artisanale Kaaskroketten
    kropsla - gegrilde citroen - fromage du Bailli
    € 15
  • Gekarameliseerd buikspek
    witloof - mimolette kaas - serranoham
    € 19
  • Kokkels
    sambal august - venkel - ansjovisbrood
    € 18
  • Asperges à La Flamande
    hoeve-eitje - peterseliepesto - mousseline
    € 18

groot, hoofdgerecht

  • San Marzano Tomaat
    andalusische wijze - varkensgehakt - krokante aardappelpuree
    € 22
  • Dunne Lende Berchemveld
    dikke friet - champignon - bordelaise
    € 25
  • Love Fish
    skrei - groene curry - selder
    € 20
  • Groenten Curry
    zoete aardappel - tikka masala
    € 17

Zoete zonde, dessert

  • Dame Blance
    huisbereid vanilleroomijs - pure chocolade
    € 10
  • Kaasbordje
    red hot chili brioche - chutneys
    € 15
  • Crème Brûlée
    pistache - hazelnoot
    € 10
  • Chocolade - Caramel
    chocoladestreuzel - ijs van "kriek Lindemans"
    € 12