Bij August staan we voor biologische en seizoensgebonden streekproducten en toegankelijke kwaliteit, zowel op het bord als in het glas.

Van donderdagavond tot en met zondag, 's middags tussen 12u en 13u30, en 's avonds tussen 18u30 en 21u bieden we de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Vanaf 6 personen vragen we u te kiezen voor ons viergangenmenu.

Dit is onze kaart van het seizoen:

klein, voorgerecht

  • Zeebaars
    yuzumayonaise - zeekool - witte asperge
    € 26
  • Biozalm 'Gravad Lax'
    gazpacho van kropsla - aardbei - groene tomaat
    € 25
  • Focaccia (v)
    burratina - ratatouille - dragon
    € 22

medium, stevig voorgerecht

of klein hoofdgerecht
  • Langoustine
    bloemkool - hazelnoot - bosui
    € 36
  • Snoekbaars "Quenelle De Brochet"
    nantuasaus - plankton - Deense mossel
    € 29
  • Aardpeer (v)
    hoeve-ei - emulsie van parmezaan - shii-take
    € 23

groot, hoofdgerecht

  • Txogitxu 'Rib-Eye Steak'
    chorizo - béarnaise van kreeft - Mechelse asperge
    € 48
  • Maïskip
    gelakt buikspek - groene asperge - gebakken rijst
    € 33
  • Gepofte Aubergine (v)
    geitenkaas - kappersvinaigrette - zwarte look
    € 26

Onze klassiekers

  • Steak Tartaar 'Bewerkt'
    handgesneden friet - waterkers - mosterdgraan
    € 25
  • Tournedos 'Rossini'
    verse friet - bordelaise - bloedworst - suppl. escalope de foie gras (€ 8)
    € 26
  • Zeetong 'Meuniere'
    handgesneden friet - peterselie - witloofsalade
    dagprijs
  • Smeus 'August'
    karnemelk - hoeve-ei - grijze garnaal
    € 24

Zoete zonde, dessert

  • Crème Brûlée
    koffie
    € 10
  • Dame Blanche
    tonkaboon - chocolade 'Van Dender' - streuzel
    € 12
  • Boule De Berlin
    citrus - banketbakkersroom - vanille
    € 14
  • Kaasbord 'Van Tricht'
    vijgenmarmelade - appel in verveine - honing van bloesems
    € 15

Kids

  • Kaaskroket
    salade - verse friet
    € 10
  • Pasta Bolognaise
    € 12