Bij August staan we voor biologische en seizoensgebonden streekproducten en toegankelijke kwaliteit, zowel op het bord als in het glas.

Van donderdagavond tot en met zondag, 's middags tussen 12u en 13u30, en 's avonds tussen 18u30 en 21u bieden we de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Vanaf 7 personen vragen we u te kiezen voor ons viergangenmenu.

Dit is onze kaart van het seizoen:

klein, voorgerecht

  • Witte pens
    tonijn - fregola sarda - broccoli
    € 22
  • Everzwijnpaté
    vijg - veenbes - tartaar van peer en walnoot
    € 21
  • Mozzarella
    boerenkool - girolles - witte kool
    € 19

medium, stevig voorgerecht

of klein hoofdgerecht
  • Snoekbaars
    koolrabi - dijonaise - citroentijm
    € 26
  • Gelakte ombervis
    tom ka khai - kastanje - aardpeer
    € 23
  • Paddenstoel
    gebrande bieslook - gember - zuurdesem
    € 18

groot, hoofdgerecht

  • Chicon gratin
    varkenswang - oud brugge - spitskool
    € 25
  • Haas 'harlekijn'
    knolselder - ganzenlever - schone van boskoop
    € 34
  • Chili sin carne
    kievitsboon - zure room - zwarte rijst
    € 19

Onze klassiekers

  • Caesar Salad
    slahart - geroosterde bloemkool - ansjovis
    € 23
  • Steak tartaar 'bewerkt'
    verse friet - sjalot - mosterdgraan
    € 24
  • Tournedos 'Simmentaler'
    verse friet - bordelaise - tuinkers - suppl. escalope de foie gras (€ 8)
    € 26
  • Zeetong 'Meuniere'
    verse friet - peterselie - witloofsalade
    € 34

Zoete zonde, dessert

  • Dame blanche
    vanille - chocolade - streuzel
    € 10
  • Tiramisu
    speculoos - mokka - mandarijn
    € 13
  • Kaasbordje 'Van Tricht'
    vijgenmarmelade - walnoot - appel-verveine
    € 15

Kids

  • Kaaskroket
    salade - verse friet
    € 10
  • Pasta Bolognaise
    € 12