Bij August staan we voor biologische en seizoensgebonden streekproducten en toegankelijke kwaliteit, zowel op het bord als in het glas.

Van donderdagavond tot en met zondag, 's middags tussen 12u en 13u30, en 's avonds tussen 18u30 en 21u bieden we de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Vanaf 7 personen vragen we u te kiezen voor ons viergangenmenu.

Dit is onze kaart van het seizoen:

klein, voorgerecht

  • Bulgur
    granaatappel - hummus tika masale - kurkuma
    € 15
  • Rode poon
    flespompoen - passievrucht - zandwortel
    € 18
  • Sint-Jacobsvrucht
    bloemkool - pickles - bergamot
    € 21

medium, stevig voorgerecht

of klein hoofdgerecht
  • Schorseneer à la Flamande
    hoeve-etje - peterseliepesto - boerenkool
    € 18
  • Kokkels
    groene selder - gember - rode piment
    € 19
  • Gelakte varkensbuik
    tom kha kai - kastanje - aardpeer
    € 20

groot, hoofdgerecht

  • Portobello
    walnoot - passendale - courgette
    € 19
  • Griet
    knolselder - burratina - spitskool
    € 28
  • Reebok
    veenbes - bloedworst - warmoes
    € 29

Onze klassiekers

  • Tartaar 'Rundskogel'
    verse friet - mosterd - dragon
    € 20
  • Tournedos 'simmentaler'
    verse friet - rode ajuin - bordelaise
    € 26
  • Zeetong 'Meuniere'
    verse friet - peterselie - witloofsalade
    € 34

Zoete zonde, dessert

  • Dame blanche
    vanille - chocoladestreuzel - meringue
    € 10
  • Frangipane
    lennikse peer - citrus - verveine
    € 13
  • Kaasbordje 'Van Tricht'
    chutneys van ajuin - vijgen - appels
    € 15

Kids

  • Kaaskroket
    salade - verse friet
    € 10
  • Pasta Bolognaise
    € 12