Bij August staan we voor biologische en seizoensgebonden streekproducten en toegankelijke kwaliteit, zowel op het bord als in het glas.

Van donderdagavond tot en met zondag, 's middags tussen 12u en 13u30, en 's avonds tussen 18u30 en 21u bieden we de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Vanaf 7 personen vragen we u te kiezen voor ons viergangenmenu.

Dit is onze kaart van het seizoen:

klein, voorgerecht

  • Ceviche van zwaardvis
    passievrucht - romanesco - pequillosalsa
    € 18
  • Gebraden runderhaas
    dragon - wasabi - ansjovis
    € 18
  • Huisgerookte gravad lax
    emulsie zwarte olijf - tomatenvariëteiten - avocado
    € 19
  • Burratina (vegetarisch)
    pane carescau - paprikayoghurt - watermeloen
    € 17

medium, stevig voorgerecht

of klein hoofdgerecht
  • Gekaramelisseerd buikspek
    witloof - parmezaan - serrano
    € 19
  • Bouchotmossel
    Ricard - groene selder - rucola
    € 19
  • Boterboontjes à la Flamande (vegetarisch)
    gepocheerd bio-eitje - peterseliepesto - mousseline
    € 17
  • Gelakte kippenoester
    ricotta - basilicum - sojabonen
    € 20

groot, hoofdgerecht

  • Ravioli ossenstaart
    paddenstoelenbouillon - soja - knolselder
    € 25
  • Duif
    jonge wortel - primeuraardappel - braambes
    € 26
  • Steenbolk 'Zeelandaise'
    schelpjes - zeekraal - zuringmousseline
    € 28
  • Risotto (vegetarisch)
    snijbonen - doperwt - saffraan
    € 19

Onze klassiekers

  • Kaaskroketten (2 stuks)
    gebrande citroen - krulsla - fromage du Bailli
    € 15
  • Rundstartaar
    huisgemaakte mayonaise - verse friet - kropsla
    € 20
  • Zeetong meunière
    mousseline - verse friet - kropsla
    € 27
  • Onglet 'Simmentaller'
    béarnaise - verse friet - kropsla
    € 25

Zoete zonde, dessert

  • Dame blanche
    vanille - chocolade - streuzel
    € 10
  • Kaasbordje
    appel-verveine - rode ajuinchutney - rozemarijn
    € 15
  • Aardbei
    sake - citrus - vlierbloesem
    € 12
  • Groene Thee
    chocolade - yuzu - appelmunt
    € 13