Bij August staan we voor biologische en seizoensgebonden streekproducten en toegankelijke kwaliteit, zowel op het bord als in het glas.

Van donderdagavond tot en met zondag, 's middags tussen 12u en 13u30, en 's avonds tussen 18u30 en 21u bieden we de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Dit is onze kaart van het seizoen:

klein, voorgerecht

  • Ceviche van zwaardvis
    passievrucht - gebrande asperge - pequillosalsa
    € 18
  • Runderhaas
    dragon - jonge spinazie - ansjovis
    € 18
  • Gravad Lax
    emulsie zwarte olijf - tomatenvariëteiten - guacamole
    € 19
  • Burratina
    ratatouille - paprikayoghurt - watermeloen
    € 17

medium, stevig voorgerecht

of klein hoofdgerecht
  • Gekaramelisseerd buikspek
    witloof - parmezaan - serrano
    € 19
  • Bouchotmossel
    groene selder - rucola - venkel
    € 19
  • Asperges à La Flamande
    hoeve-eitje - peterseliepesto - mousseline
    € 18
  • Gelakte Kippenoester
    ricotta - basilicum - fine champagne
    € 20

groot, hoofdgerecht

  • Ravioli Ossenstaart
    paddenstoelenbouillon - soja - knolselder
    € 26
  • Onglet 'Siementaller'
    béarnaise - verse friet - witloofslaatje
    € 25
  • Zeetong 'Zeelandaise'
    schelpjes - zeekraal - aardappelmousseline
    € 32
  • Risotto
    asperges - doperwt - saffraan
    € 19

Onze klassiekers

  • Kaaskroketten (2 stuks)
    gebrande citroen - krulsla - fromage du Bailli
    € 15
  • Rundstartaar
    verse frietjes - witloof slaatje - huisgemaakte mayonaise
    € 20
  • Zeetong meuniere
    verse frietjes - witloof slaatje - peterselie
    € 27

Zoete zonde, dessert

  • Dame Blanche
    vanille - chocolade - streuzel
    € 10
  • Kaasbordje
    appel-verveine - rode ajuinchutney - rozemarijn
    € 15
  • Aardbei
    sake - citrus - vlierbloesem
    € 12
  • Groene Thee
    chocolade - yuzu - appelmunt
    € 13