U kan bij August terecht van woensdag tot en met zaterdag, zowel voor een deugddoende en - indien gewenst - snelle lunch ’s middags, als voor een smakelijk menu ‘s avonds.

Menu Divider August Wijnbar

’s Middags bieden we:

  • De tweegangenlunch aan € 25
  • De all-in lunchformule aan €50, ideaal voor een snelle doch kwalitatieve zakenlunch.
    - Aperitief
    - Voorgerecht met glas aangepaste wijn of non-alcholisch alternatief
    - Hoofdgerecht met glas aangepaste wijn of non-alcholisch alternatief
    - Dessert
    - Koffie / Thee
    - 1 fles plat water of spuitwater

De lunch verandert wekelijks naargelang het marktaanbod en de gedachtekronkels van de chef.

Menu Divider August Wijnbar

’s Avonds bieden we naast onze kaart ook het streekmenu van de chef aan; vier gangen aan € 49 ( + € 29 met aangepaste wijnen, + € 16 met aangepaste non-alcoholische dranken)

Streekmenu

Huisbereide geitenyoghurt
krokant van bierdraf
warmoes
rozemarijn
(Geitjesweelde – 3 Fonteinen – Ecodal – onze kruidentuin)

Toast Champignon
knolselder
okkernoot
peterselie
notenolie
(Champignon de Bruxelles – Ecodal – grootmoeders moestuin – Den Haas)

Mechelse koekoek
pastinaak
koffie
laurier
(Ecodal – Or – onze kruidentuin)

Lennikse peren
Geuzesorbet
moscovadesuiker
(Ecodal – 3 Fontijnen)

Extra kaasbordje (Ferme du Bailli) voorafgaand aan het dessert: € 12

Kaasbordje i.p.v. het dessert: € 6

Dit menu wordt altijd geserveerd voor het hele gezelschap! In geval van intoleraties of allergieën, zorgen wij graag voor een alternatief.

Vraag ons personeel bij het binnenkomen zeker om een woordje uitleg of bekijk onze Facebookpagina, die regelmatig geüpdatet wordt.