Wijn

August is de jongste telg en buur van Huis Vossen, een gerenommeerd wijnhuis met meer dan 155 jaar ervaring.

Huis Vossen

U kan er dus ook vanop aan dat we bij elk gerecht de perfecte wijn kunnen suggereren. Natuurlijk kan u ook zelf op de kaart uw keuze maken uit een bijzonder uitgebreide selectie wijnen. Onze wijnkaart is immers even groot als onze kelder: wat wij hebben, kan u drinken!
Elke wijn die u tijdens uw lunch of diner voorgeschoteld krijgt, kan u dus ook op eenvoudig verzoek aankopen.

Wine By The Glass

Om iedereen zo correct mogelijk te kunnen voorzien van zijn of haar gedroomde wijntje, biedt August ook continu 10 rode, 10 witte, 3 rosé, 2 zoete en 5 sprankelende wijnen aan per glas. We gaan zelfs verder: u kan van al deze wijnen ook een klein proefglas van 4 cl bestellen, om zeker te zijn van uw keuze. Ook onze huisleverancier Charles Heidsieck biedt zijn uitmuntende champagne aan by the glass.

Bier

Het zou zonde zijn om de geweldige biercultuur van onze streek te verwaarlozen.
We werken nauw samen met Brouwerij 3 Logo 3 FonteinenFonteinen uit Lot om ook de allerbeste geuze, lambik, kriek en andere bieren van het Pajottenland aan te bieden. Bij August staan bovendien zonder uitzondering enkele exclusieve flessen op de kaart die u nergens anders kan degusteren.

Prijzen

Net zoals we dat met onze food-ingrediënten doen, zijn we de enige halte tussen wijnproducent en consument. Dit van-grond-tot-mond-principe zorgt ervoor dat u bij ons steeds een meer dan correcte prijs betaalt voor uw wijn.
Onze prijssetting gebeurt bovendien volgens de regels van de moderne sommellerie. De tijden van 3 tot 6 keer de aankoopprijs te vragen, behoren wat ons betreft definitief tot het verleden. Wij vermelden de prijs per proefglas van 2 cl, per standaardglas, per fles alsook de meeneemprijs. Zo spelen wij letterlijk open kaart met onze klanten, resulterend in eerlijke prijzen voor absolute topwijnen!

Non-alcoholisch

Ook zij die liever geen alcohol in hun glas zien, komen bij August aan hun trekken.

Logo Pajottenlander

Kom langs en ontdek de biologische fruitsappen van Pajottenlander, alsook de theeën, infusies en mocktails van de chef.