Wijnbar & keuken

Van donderdag tot en met zondag kan je genieten van een lekker glaasje wijn en een selectie kazen en charcuterie, binnen of op ons verwarmd zonneterras. Dit telkens doorlopend van 13u30 tot 17u30.

Bier

Het zou zonde zijn om de geweldige biercultuur van onze streek te verwaarlozen. We werken nauw samen met Brouwerij 3 Fonteinen uit Lot om ook de allerbeste geuze, lambik, kriek en andere bieren van het Pajottenland aan te bieden.

Bij August staan bovendien enkele exclusieve flessen op de kaart die u nergens anders kan degusteren.

“Speling van het Lot” is een reeks small batch exeperimentele brouwsels, vatrijpingen, fruitmaceraties en blends. De 7e versie, genaamd “Zotte Kadeeën“, brengt een gamma van 8 fruit maceraties gerijpt in Bordeauxvaten afkosmtig van ons eigen Château Pabus.

Prijzen

Onze prijssetting gebeurt bovendien volgens de regels van de moderne sommellerie. De tijden van 3 tot 6 keer de aankoopprijs te vragen, behoren wat ons betreft definitief tot het verleden. Wij vermelden de prijs per proefglas van 2 cl, per standaardglas, per fles alsook de meeneemprijs. Zo spelen wij letterlijk open kaart met onze klanten, resulterend in eerlijke prijzen voor absolute topwijnen!

Wijn

August biedt steeds 10 rode, 10 witte, 2 rosé, 2 zoete en 4 sprankelende wijnen aan per glas. We gaan zelfs verder: u kan van al deze wijnen ook een klein proefglas van 4 cl bestellen, om zeker te zijn van uw keuze.

Daarnaast kan u uit wijnkaart uw keuze maken uit een bijzonder uitgebreide selectie wijnen per fles. Onze wijnkaart is immers even groot als de kelders van Huis Vossen: wat wij hebben, kan u drinken!

Elke wijn, die u ook tijdens uw lunch of diner voorgeschoteld krijgt, kan u dus ook op eenvoudig verzoek aankopen.

Huis Vossen biedt ook op tal van de wijnen aan het glas mooie promoties aan, die u eveneens online kan bestellen.

 

 

Plankjes

 • Kaasbordje ‘Van Tricht’
  15€
 • Charcuteriebordje
  bresaola – Spaanse Salami – Serrano
  18€
 • Tapas ‘August’
  Groene olijven – hummus ‘groene curry’ – grissini’s – gezouten pindanootjes
  11€