VACATURE SOMMELIER (m/v)

Klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de horeca en wijnhandel? August Wijnbar & Keuken is op zoek naar een vaste zaalmedewerker.

Over August

August is de jongste telg en buur van Huis Vossen, een gerenommeerd wijnhuis in het centrum van Lennik. De keuken serveert eigentijdse en verrassende varianten van onze Belgische en wereldwijde klassiekers. De inspiratiebronnen van onze chef Sam Verstuyf en zijn team zijn de geweldige streekproducten van het Pajottenland en de wisselende seizoenen. August is open van donderdagavond tot zondagavond.

Takenpakket

Je zorgt voor een spontane en professionele bediening aan tafel. Je adviseert de gasten en stelt steeds de gerechten en bijpassende dranken voor. Daarnaast zorg je voor een vlotte communicatie met de andere zaalmedewerkers, de zaalverantwoordelijke en de keuken. Je volgt jouw gasten op gedurende de hele lunch of diner, en zorgt ervoor dat aan het einde de rekening met plezier betaald wordt. Tussen de service kan je de klanten in de wijnhandel bedienen.

Profiel

  • Je beschikt over een eerste ervaring binnen de horeca
  • Je bent commercieel, communicatief en veeleisend ingesteld
  • Je staat in voor een gemoedelijke maar professionele service
  • Je spreekt perfect Nederlands, en beschikt bij voorkeur over een basiskennis Frans
  • Een opleiding hotelschool of hotelmanagement is zeker een troef


Startdatum

In onderling overleg.

Aanbod

Een boeiende opportuniteit binnen de horeca en de wijnhandel die je toelaat je verder te ontplooien als gastvrije en professionele sommelier! Je draagt bij tot het succes van een jong en zeer gepassioneerd team, dat gesteund wordt door een gerenommeerd huis met een rijke traditie in de wijnwereld. Je krijgt de kans je commerciële capaciteiten bij te schaven evenals je kennis over de verschillende wijnen, gerechten,… en ontvangt een vast contract met competitieve verloning.

Word jij onze nieuwe collega?

Mail dan je cv met een extra woordje uitleg naar info@augustwijnbar.be t.a.v. Astrid Stoops.