MENU

Woensdag- tot zondagavond én zondagmiddag

3 GANGEN met * € 45
WIJNEN / € 22

4 GANGEN met ** / € 54
WIJNEN / € 29

5 GANGEN met *** / € 66
WIJNEN / € 37

6 GANGEN met ****  / € 78
WIJNEN / € 44

JONG KEUKENGEWELD

01/03 - 31/03

Tarwe, gerookte aubergine
Vitello Tonato, dragon
Kikkererwt, za'atar
Chorizo, harissa
Pecorino, salie
Kip, hoisin

Menu Divider August Wijnbar

Angus Beef 'Gulai Ikan' 
Thaise basilicum, daikon

Menu Divider August Wijnbar

Noordzeekrab 'Sweet Chili'
warmoes, gefermenteerde mierikswortel

Menu Divider August Wijnbar

Holsteinrund 'Indian Green Curry' 
bulgur, zandwortel

Menu Divider August Wijnbar

Skrei 'Indonesia'
boemboe bali, indo-salade 

Menu Divider August Wijnbar

Groene Thee 'Griekse Sneeuw'
nashi-peer, tonka

Menu Divider August Wijnbar

 

 

SEIZOENSMENU

19/02 - 31/03

Menu Divider August Wijnbar

Angus Beef 'Gulai Ikan' *
Thaise basilicum, daikon

Menu Divider August Wijnbar

Noordzeekrab 'Sweet Chili'***
warmoes, gefermenteerde mierikswortel

Menu Divider August Wijnbar

Holstein Rund 'Indian Green Curry' **
bulgur, zandwortel

Menu Divider August Wijnbar

Hoppescheuten 'Uit Belgische Grond' ****
gepocheerd eitje, jus van bladpeterselie 

Menu Divider August Wijnbar

Skrei 'Indonesia' *
boemboe bali, indo-salade

Menu Divider August Wijnbar

Groene Thee 'Griekse Sneeuw' *
nashi-peer, tonka  

Menu Divider August Wijnbar